BUM - Pavlović već otputovao na završne pregovore, Partizanu veliki novac!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''BUM'' - Pavlović već otputovao na završne pregovore, Partizanu veliki novac!

Izgleda da će crno-beli završiti transfer Pavlovića i pre zimskog prelaznog roka!

Poslednjih dana sve više se piše i spekuliše oko potencijalnog transfera Strahinje Pavlovića u inostranstvo i o mogućoj Partizanovoj zaradi.

Navodno su crno-beli zahtevali 15 miliona evra, ali najnovija informacija je da je u Humsku stigla ponuda od - 12 miliona, plus dodatni bonusi!

I, kako sada stoje stvari, velike su šanse da će je čelnici Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prihvatiti.

U prilog tome i vest koju je večeras objavio ''Telegraf'' - Strahinja Pavlović je u društvo svog agenta, kao i čelnika Partizana Milorada Vučelića i Miloša Vazure, otputovao u Pariz na završne pregovore!

Ali, ne, ponuda nije stigla od Pari Sen Žermena, već od Monaka!

Pomenuti portal ističe da su ''Kneževi'' počeli da se interesuju za Pavlovića još pre petnaestak dana, ali da su sada stvari konkretizovane i očigledno francuski prvoligaš želi što pre da završi posao, svestan da je dug niz zainteresovanih evropskih klubova.

Izgleda da je rasplet blizu, ali poučeni iskustvom od letos, kada je u poslednjem trenutku propao Pavlovićev transfer u Lacio, da ipak ne žurimo sa zaključcima...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novi detalji oko Pavlovićevog transfera, koliko će Partizan zaraditi sa bonusima?

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019

Samo se potpis čeka....Tokom večeri pojavile su se nove informacije u vezi transfera 18-godišnjeg štopera Partizana Strahinje Pavlovića u francuski Monako...Prva informacija bila je da će Partizan zaraditi 12 miliona evra plus odeđene bonuse, a ''Kurir'' je potom došao do novih, detaljnijih saznanja...Ako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.