Na Marakanu stigao u milionskom transferu, odlazi već u januaru?

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Marakanu stigao u milionskom transferu, odlazi već u januaru?

Zvezda računa na gubitak.

Crvena zvezda bi u januarskom prelaznom roku mogla da doživi brojne promene u igračkom kadru.

Sportski žurnal piše da je na izlaznim vratima kluba sa Marakane i Mirko Ivanić.

Reprezentativac Crne Gore bio je na meti večitih rivala godinama unazad, a Zvezda je za njega izdvojila 1,3 miliona evra koliko je isplatila BATE Borisovu.

Dobio je Ivanić priliku da pokaže šta zna, najčešće na poziciji koja mu nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prirodna, pa je usled pada forme završio kao fudbaler kojeg često nema ni u protokolu.

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana su voljni da ga prodaju po ceni od oko 850 hiljada evra svesni da ne mogu da povrate uloženo u njega u ovom trenutku.

Od početka sezone, Ivanić je odigrao 18 utakmica i upisao dve asistencije bez postignutog gola.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLIŽI SE TRENUTAK ODLUKE: Zvezdin igrač na raskrsnici, odlazak moguć već u januaru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019

Sve se rešava u narednih mesec i po dana...Dugo je Crvena zvezda bila u poteri za Mirkom Ivanićem, trajalo je to nekoliko prelaznih rokova, da bi konačno u februaru ove godine crveno-beli za 1,3 miliona evra doveli vezistu iz BATE Borisova...Bila je to jedna od najskupljih kupovina u istoriji Crvene...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.