Novi detalji oko Pavlovićevog transfera, koliko će Partizan zaraditi sa bonusima?

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi detalji oko Pavlovićevog transfera, koliko će Partizan zaraditi sa bonusima?

Samo se potpis čeka...

Tokom večeri pojavile su se nove informacije u vezi transfera 18-godišnjeg štopera Partizana Strahinje Pavlovića u francuski Monako.

Prva informacija bila je da će Partizan zaraditi 12 miliona evra plus odeđene bonuse, a ''Kurir'' je potom došao do novih, detaljnijih saznanja.

Ako do transfera dođe, Partizan bi, prema saznanjima pomenutog lista, zaradio sigurnih 10 miliona evra, dok bi još tri miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mogao da dobije na ime bonusa.

Uz to, bonusi bi bili podeljeni na dva dela. Ukoliko Pavlović odigra 20 ili više utakmica za Monako u sezoni, Partizanu će pripasti dva miliona, a ako se ''Kneževi'' sa Pavlovićem u timu plasiraju u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, onda će u Humskoj moći da računaju i na još milion evra.

Dakle, ovo je računica: 10+2+1 = 13 miliona evra, što je, po svemu sudeći, maksimum koji bi crno-beli mogli da dobiju ako do dogovora dođe.

Ugovor bi bio potpisan na pet godina, a Pavlović bi u Partizanu ostao do januara.

Zanimljivo je da je na završne pregovore u Pariz, prema saznanjima ''Kurira'', otputovao i Partizanov klupski lekar Sead Malićević, što i ne čudi posle neprijatnog letošnjeg iskustva iz Rima, kada Lacio nije želeo da potpiše ugovor sa Pavlovićem zbog navodnih zdravstvenih problema uočenih na medicinskom pregledu.

-
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.