BOŽINOV SKUPA ROBA: Partizan odredio cenu za Bugarina koja je odbila čak i Špance

Izvor: HotSport.rs, 28.Dec.2015, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽINOV SKUPA ROBA: Partizan odredio cenu za Bugarina koja je odbila čak i Špance

Valeri Boćinov je ovog leta stigao u Partizan kao pojačanje koje bi moglo crno-belima da donese rezultate na evropskoj sceni i pomogne im da se bore za titulu u domaćem šampionatu.


Iz evropskih takmičenja se ispalo, titula je samo san, ali Bugarin je svoj posao odradio kako se od njega i očekivalo pošto je najbolji strelac tima što je privuklo pažnju pojedinih evropskih timova.
Naime, kako prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bugarski mediji za iskusnog napadača se zainteresovao Sporting iz Hihona čiji ljudi su posmatrali Bugarina u duelu sa čačanskim Borcem u kojem je Božinov bio strelac pobedničkog gola.
FOTO: printscreen Uspostavljen je kontakt uprava dva kluba, ali kada su čuli da je cena za Božinova dva miliona evra Španci su istog momenta odustali od namere da ga angažuju.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.