BOMBA IZ ŠPANIJE: Sadik dobija srpskog trenera! Nekadašnji strateg Partizana preuzima Almeriju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 16:48

BOMBA IZ ŠPANIJE: Sadik dobija srpskog trenera! Nekadašnji strateg Partizana preuzima Almeriju (FOTO)

Plasman u Primeru visi o koncu.

Nekadašnji trener Partizana Miroslav Đukić u pregovorima je u vezi sa preuzimanjem španskog drugoligaša Almerije za koju igraju čak dvojica bivših fudbalera crno-belih Umar Sadik i Radosav Petrović.

Real Madrid i Čelsi večeras (21.00) igraju prvi meč polufinala Lige šampiona - kako je tekla sezona ni jedni ni drugi nisu bili „viđeni“ u ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fazi takmičenja, a sada će jedan od ova dva tima sigurno biti u finalu. Večeras je kvota na keca 2,55, na iks 2,95, a na dvojku 3,05, dok je na GG3+ 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Čelsi.

Klub za koji igra i nekadašnji kapiten Rada Nikola Maraš u poslednje vreme je u krizi rezultata, direktan plasman u Primeru visi o koncu, pa je ceh platio doskorašnji trener Hose Manuel Gomes.

Đukić je bez kluba od 21. jula prošle godine, kada se rastao sa Hihonom. Pre toga je predvodio Partizan i Al Šabab iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

U Španiji je kao trener radio za Erkules, Valjadolid, Valensiju, Kordobu i Hihon.

Djukic, cerca del Almería https://t.co/cwDcYY3cfo vía @diarioas

— TOM José. 1900 RCDE. (@tomjosespirall) April 27, 2021
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SREĆAN SAM: Novi trener Bajerna je najmlađi strateg u istoriji Bundeslige

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021

Julijan Nagelsman stiže u Minhen...Srećan sam što preuzimam Bajern, klubovi su juče definisali detalje dogovora, ali narednih nekoliko nedelja neću govoriti na ovu temu jer želim da se posvetim finišu sezone u Lajpcigu - izjavio je novi trener Bavaraca Julijan Nagelsman...Real Madrid i Čelsi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.