Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2020, 13:55

Ajaks iskopao biser u Danskoj, 9.000.000 za momka koga je Partizan dobro upoznao

Stiže iz Nordsjelanda, a pratili su ga i Liverpul, Mančester junajted i Everton

Bio je tada još 18-godišnjak, ali kad je na leto 2018. ušao u igru u prvom okršaju Nordsjelanda i Partizana u plej-ofu za Ligu Evrope odmah se ritam igre promenio i crno-beli su na delu mogli da vide koliki je potencijal Mohameda Kudusa. Ali teško da su i tada mogli da pretpostave da će samo dve godine kasnije vezista >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Gane biti na meti titana kakvi su Mančester junajted, Liverpul i Everton. Međutim, niko od njih na kraju nije uspeo do Kudusovog potpis, pošto je dosadašnji prvotimac Nordsjelanda po svemu sudeći novi igrač Ajaksa.

Pametan izbor, ako nas pitate, pre će u Amsterdamu do minuta no na Old Trafordu ili Enfildu. Tamo bi ga izvesno čekala neka pozajmica i kaljenje. U Ajaksu će sigurno dobiti šansu, jer ni Kopljanici ne daju 9.000.000 evra za igrača da im sedi na klupi, a upravo su toliko prema izveštajima danskog BT-a Holanđani platili na ime obeđtećenja.

Kudus će tako preuzeti drugo mesto na listi najskupljih prodaja Nordsjelanda pošto je ispred njega samo još Emre Mor, koji je 2016. odatle otišao u Borusiju Dortmund za 9.750.000 evra. Mor se istina nije proslavio u Nemačkoj, prošle sezone je kao pozajmljeni igrač Galatasaraja igrao u Selti.

Sad da vidimo kako će da prođe Kudus. Imaće vremena da pokaže šta zna. Ajaks mu je prema medijskim napisima dao ugovor na pet godina.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.