Petorica košarkaša Partizana u idealnoj petorci Evrokupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020, 15:14

Petorica košarkaša Partizana u idealnoj petorci Evrokupa

Košarkaši Partizana Markus Pejdž, Ognjen Jaramaz, Rade Zagorac, Rašon Tomas i Vilijam Mozli čine najbolju petorku Evrokupa po izboru navijača, saopšteno je danas na sajtu takmičenja.

Navijači su tokom dve nedelje mogli da glasaju za najbolju startnu postavu, a na svim pozicijama izabrani su crno-beli košarkaši.

Košarkaši Partizana prošle sezone kao najbolji tim u ligaškom delu došli su do četvrfinala Evrokupa, gde je rival trebalo da im bude Uniks, ali je sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Petorica košarkaša Partizana u najboljoj petorci Evrokupa

Izvor: Beta, 14.Jul.2020

Petorica košarkaša Partizana izabrani su u najbolju petorku Evrokupa, saopšteno je danas iz tog takmičenja.Glasovima navijača u najbolju petorku izabrani su Markus Pejdž, Ognjen Jaramaz, Rade Zagorac, Rašon Tomas i Vilijam Mozli.Takmičenje je prekinuto zbog pandemije korona virusa, a najbolja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.