AMERIKANAC SE OŠTRI: Evo šta Hačer MISLI o narednim IZAZOVIMA crno-belih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMERIKANAC SE OŠTRI: Evo šta Hačer MISLI o narednim IZAZOVIMA crno-belih (FOTO)

Iza Partizana je ostala rutinska pobeda nad ekiom FMP.

Iza Partizana je ostala rutinska pobeda nad ekiom FMP i sada se crno-beli okreću narednim izazovima.

ZAVIDE MU I SAIGRAČI: Birčevićeva supruga Aleksandra mami UZDAHE (FOTO)

- Veoma važna pobeda za nas, da se posle poraza u Ljubljani vratimo na pobednički kolosek u ABA ligi. Iako je tokom utakmice, pa i na samom kraju razlika bila velika, nije bilo lako, ali smo uspeli da dodjemo do pobede. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sada nas čeka teška serija. U sredu igramo u Ligi šampiona, a onda nas čeka meč u Podgorici – istakao je Vilijam Hačer, jedan od glavnih aduta tima iz Humske.

DUBOKO EMOTIVNO: Trener Partizana, Džikić, poslao veoma JAKU poruku (FOTO)

Bek crno-belih se osvrnuo na dosadašnji deo sezone.

- Tu sam od avgusta, odigrao sam sve pripremne utakmice. Nijedan trening nisam propustio zbog problema sa povredama, imam dobru minutažu. Ipak, zato smo i svi došli ovde, da se borimo, a ne da tražimo izgovore.

GROBARI ĆE BITI U TRANSU: Gordon ih ISHVALIO, a onda im OBEĆAO nešto SPEKTAKULARNO (FOTO)

Amerikanac je svestan da najveći izazovi i napori tek predstoje.

- Februar će biti baš naporan. U regionalnoj ligi igramo veoma važne mečeve, od kojih će zavisiti konačan plasman, imamo i prvu rundu plej-ofa u FIBA Ligi šampiona, pa i završni turnir Kupa... Biće ludo.

Prvi sledeći test crno-beli će imati na gostovanju Dinamo Sasariju na kraju grupne faze takmičenja u Ligi šampiona.

- Iako smo obezbedili plej-of, nećemo tamo otići bez želje za pobedom. Naprotiv, taj meč će biti važan, jer nas posle toga očekuje veoma važno gostovanje u Podgorici, pa će to da bude neka vrsta pripreme za taj okršaj – dodao je Hačer.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.