ALILOVIĆ: Počeli smo utakmicu na pogrešan način

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 22:32

ALILOVIĆ: Počeli smo utakmicu na pogrešan način

Cedevita Olimpija poražena u Beogradu od Partizana u prvom meču polufinala ABA lige.

Trener košarkaša Cedevita Olimpije Miro Alilović rekao je posle poraza od Partizana (85:70) u prvom meču polufinalne serije ABA lige da je ekipa pogrešno počela meč i da se okreće revanšu.

 - Počeli smo utakmicu na pogrešan način, odbranu smo igrali slabo, loše smo trčali, imali previše izgubljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lopti i promašenih bacanja. Idemo dalje, druga utakmica stiže veoma brzo, već za dva dana, videćemo da li ćemo uspeti da se regenerišemo i izjednačimo u seriji - rekao je Alilović na konferenciji za medije.

Trener Ljubljančana je zadovoljan samo jednim segmentom igre.

 - Imali smo više od 50 skokova na utakmici, a izgubili smo, obično treneri kažu da se sa 40 skokova sigurno pobeđuje, ali mi smo ipak izgubili - zaključio je Alilović.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTVAREN CILJ! Obradović zadovoljan pobedom, ali jedna stvar mu smeta: Ovo nema ni u nižim ligama

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023

Tu su crno-beli podbacili...Košarkaši Partizana pobedili su Cedevita Olimpiju (85:70) na startu polufinala ABA lige i tako poveli u seriji sa 1:0...Posle meča, trener crno-belih Željko Obradović je istakao da je cilj ispunjen...- Cilj koji smo imali jeste upravo ovo što se dogodilo, da pobedimo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

U LJUBLJANI SE NADAJU MAJSTORICI: Alilović otkrio šta mora bolje protiv Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 19:22

Biti ili ne biti za Cedevita Olimpiju...Trener Cedevita Olimpije Miro Alilović istakao je šta njegova ekipa mora da promeni u drugom meču polufinala ABA lige protiv Partizana...Zmajčeki su poraženi u Beogradu 85:70, a duel u Ljubljani se igra u utorak od 18 časova...- Moraćemo da odigramo drugačije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.