OSTVAREN CILJ! Obradović zadovoljan pobedom, ali jedna stvar mu smeta: Ovo nema ni u nižim ligama

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 22:32

OSTVAREN CILJ! Obradović zadovoljan pobedom, ali jedna stvar mu smeta: Ovo nema ni u nižim ligama

Tu su crno-beli podbacili.

Košarkaši Partizana pobedili su Cedevita Olimpiju (85:70) na startu polufinala ABA lige i tako poveli u seriji sa 1:0.

Posle meča, trener crno-belih Željko Obradović je istakao da je cilj ispunjen.

- Cilj koji smo imali jeste upravo ovo što se dogodilo, da pobedimo utakmicu. Svesni smo da se druga utakmica igra za manje od 48 sati, da nas čeka put autobusom do Ljubljane. Pokušao sam da rasporedim minute imajući u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidu drugu utakmicu. Hvala navijačima za neverovatnu atmosferu koju su večeras napravili.

Jedino čime je bio nezadovoljan bili su skokovi.

- Razmišljam da to nije tako, kakav bi tek onda rezultat bio. Pričali smo o tome da su oni, pre svega Omić, ali i ne samo on dobri u skoku. Nisam video da neka ekipa toliko skokova upiše. To se ne dešava ni na utkamicama nižeg ranga. Probaćemo da to ne bude tako u drugoj utakmici.

Obradović je posebno pohvalio učlinak Trifunovića i Ledeja.

- Trifa je odigrao odličnu utakmicu napadački i odbranbeno. Vraćamo se na onu priču, zna koliko mu verujem. Ledej je imao otvorene šuteve, a imali smo i neke šuteve koji nisu izgrađeni. Imali smo i stare boljke da se gleda pas unutra kada su dva igrača slobodna napolju.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRADOVIĆ LJUT ZBOG OFANZIVNIH SKOKOVA: „To se ne dešava ni na utakmicama nižeg ranga“!

Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2023

Istakao je Obradović da je pobeda najbitnija Košarkaši Partizana slavili su pred svojim navijačima protiv Cedevite rezultatom 85:70 i tako stigli do vođstva u polufinalnoj seriji ABA lige. Šef stručnog štaba „crno-belih„, Željko Obradović, prokomentarisao je utakmicu i istakao da je glavni...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.