U LJUBLJANI SE NADAJU MAJSTORICI: Alilović otkrio šta mora bolje protiv Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 19:22

U LJUBLJANI SE NADAJU MAJSTORICI: Alilović otkrio šta mora bolje protiv Partizana

Biti ili ne biti za Cedevita Olimpiju.

Trener Cedevita Olimpije Miro Alilović istakao je šta njegova ekipa mora da promeni u drugom meču polufinala ABA lige protiv Partizana.

Zmajčeki su poraženi u Beogradu 85:70, a duel u Ljubljani se igra u utorak od 18 časova.

- Moraćemo da odigramo drugačije u odnosu na prvi susret. Prioritet je timska igra s dobrom kolektivnom odbranom. U napadu bi priča trebalo da bude slična. Lopta treba da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kruži i moramo da imamo bolju selekciju šuta. Uz to bih izdvojio kontrolu skoku, s akcentom na defanzivni skok - rekao je Alilović.

Nada se boljoj predstavi.

- Očekujem mnogo borbeniji pristup moje ekipe. U ovoj utakmici, pred domaćim navijačima i punim tribinama moramo da se predstavimo u najboljem mogućem svetlu - zaključio je Alilović.

U slučaju pobede Cedevita Olimpije majstorica će se igrati šestog juna u Štark areni, a bolji nakon ove serije ide na megdan Crvenoj zvezdi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"To je bio veliki problem, moramo na sve načine da se popravimo u Ljubljani"

Izvor: B92, 29.Maj.2023

Košarkaši Partizana u utorak od 18 sati igraju drugi meč polufinala ABA lige protiv Cedevita Olimpije...Meč se igra u Ljublajnim a tim Željka Obradovića odlazi posle pobede u Štark areni 85:70..."Pričali smo o tome da su igrači Cedevita Olimpije, pre svega Omić, ali i ne samo on, dobri u skoku....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.