ZOI: Petrović 69. na 10 kilometara

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOI: Petrović 69. na 10 kilometara

Reprezentativac Srbije u bijatlonu Milanko Petrović je zauzeo 69. mesto u sprintu na 10 kilometara na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.

 Milanko Petrović

 

Petrović je trku završio za 27 minuta, osam sekundi i dve stotinke. On je loše gađao iz puške, imao je čak tri promašaja, a zaostatak nije uspeo da nadoknadi trčanjem.

 

Ovim plasmanom Petrović >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nije uspeo da obezbedi učešće u trci potere u koju se plasiralo prvih 60 takmičara sa današnje trke.

 

Zlatnu medalju je osvojio Norvežanin Ole Einar Bjerndalen, koji je trku završio za 24 minuta, 33 sekundi i pet stotinki. Iako je imao jedan promašaj, on je uspeo zaostatak da nadoknadi trčanjem i da osvoji zlatnu medalju. Srebro je pripalo Austrijancu Dominiku Landertingeru, dok je bronzano odličje osvojio Jaroslav Soukup iz Češke.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZOI: Petrović 69. na 10 kilometara

Izvor: Dzungla.org, 08.Feb.2014

Reprezentativac Srbije u bijatlonu Milanko Petrović je zauzeo 69. mesto u sprintu na 10 kilometara na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.