Izvor: Sportal.rs, 11.Apr.2024, 15:04

"Verujte u nas, jer samo uz vašu podršku možemo do novih odličja!" Poruka Damira Mikeca naciji ispred srpskih olimpijaca

Olimpijski komitet Srbije i DDOR osiguranje, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, organizovali su danas u hotelu „Metropol Palace“ u Beogradu prvo u nizu „Druženje sa olimpijcima“. Na ovom događaju, predstavnici medija imali su priliku da razgovaraju sa 11 sportista koji će predstavljati našu zemlju na Olimpijskim igrama u Parizu koje će se održati od 26. jula do 11. avgusta ove godine.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Olimpijski komitet Srbije i DDOR osiguranje organizovali druženje olimpijaca na putu za Pariz

Izvor: Radio 021, 11.Apr.2024

Olimpijski komitet Srbije i DDOR osiguranje, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, organizovali su danas u hotelu "Metropol Palace" u Beogradu prvo u nizu "Druženje sa olimpijcima".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.