Ser Endi Marej zaplakao, gotovo je...

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ser Endi Marej zaplakao, gotovo je...

Emotivno i teško, tenis ostaje bez sjajnog Škota...

Endi Marej u suzama.

Škot će ove godine završiti karijeru, stalne povrede naterale su ga na tu odluku, pokušaće da izdrži i odigra poslednji Vimbldon, ali priznaje da će biti teško.

Povreda kuka je takve prirode da bi dvostruki osvajač Vimbldona mogao da završi karijeru već naredne nedelje u Australiji.

Škot je osvojio tri Gren Slema, dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << olimpijska zlata i Dejvis Kup sa Velikom Britanijom, u novijoj istoriji ostrvo nije imalo takvog igrača.

Videlo se na početku konferencije za novinare da je uzdrman, za kratko je napustio salu da se pribere pošto je briznuo u plač.



"Nisam dobro"
, rekao je novinarima i izašao.

Kada se vratio, objasnio je da će san o tome kako ga ćerke gledaju na terenu ostati samo to.

"Dugo sam povređen osećam bol poslednjih 20 meseci, bolje sam nego pre pola godina, ali i dalje me boli, nisam na nivou na kome mogu da budem. Ne želim više ovako dalje, previše je bola, sve sam probao, rekao sam trenerima da ne mogu ovako", dodao je Marej.

"Nemam ni ideju kada će bol prestati, nastaviću možda do Vimbldona, mogao bih tamo da se oprostim. Ali, ako ispadnem ovde na početku, čini mi se da je to kraj. Moram da mislim i na život posle tenisa, hoću da živim bez bola", ponavlja neutešni Škot.

Ako je ovo kraj Ser Endi Marej je trajao 14 godina u profesionalnom tenisu, uz dva Vimbldona ima jedan US Open, 663 pobede u karijeri, 45 titula, bio je broj jedan, trenutno je 230. na svetu jer dugo nije igrao.

Izgleda da je u 31. godini stigao do kraja, svakako mogao je više, imao nesreću da igra u eri Federera, Nadala i Novaka, ali bez obzira na to, Velika Britanija u bližoj prošlosti nije imala ovakvog tenisera.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.