Endi Marej u suzama najavio kraj karijere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Endi Marej u suzama najavio kraj karijere

Britanski teniser Endi Marej na konferenciji u Melburnu najavio da će mu turnir u Australiji možda biti i poslednji u karijeri. U jednom trenutku Britanac je u suzama napustio konferenciju da bi se ubrzo potom vratio i nastavio razgovor sa novinarima.

Nekadašnji najbolji teniser sveta i jedan od igrača koji su ispisivali istoriju tenisa, nakon niza povreda i operacija vraća se na teren od ponedeljka na turniru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Australiji ali je na konferenciji za novinare istakao da će mu možda to biti i poslednji turnir u karijeri.

"Ne osećam se dobro. Mučim se dugo vremena i propatio sam mnogo poslednjih 20 meseci. Uradio sam gotovo sve kako bi se osećao bolje, ali nije pomoglo. Bolje sam nego pre 12 meseci, ali osećam i dalje dosta bola", rekao je Marej novinarima u Melburn.

Kako je rekao, želeo bi da kraj karijere objavi nakon nastupa na Vimbldonu, ali plaši se da neće moći da izdrži toliko.

"Vimbldon je mesto gde želim da završim karijeru, ali nisam siguran da ću u toj nameri uspeti. Ne mogu zauvek da nastavim ovako kada ne znam da li postoji trenutak kada će bol proći. To sam rekao i mom timu", rekao je Marej i ponovo se rasplakao.

"Nisam siguran da ću uz ovakve bolove moći da igram još četiri ili pet meseci", kaže teniser koji je objasnio da mu je predlagana još jedna operacija koja bi bila zahtevnija i ozbiljnija od prethodne.

"Mogu da igram, ali uz određene granice. Ali uz ta ograničenja i bolove ne mogu ni najmanje da uživam u treninzima i mečevima", rekao je Marej koji je rekao da i ne razmišlja da karijeru nastavi možda kao dubl igrač.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mari najavio kraj karijere, možda već posle Melburna

Izvor: VOA, 11.Jan.2019

Jedan od najboljih tenisera današnjice, bivši prvi reket sveta Britanac Endi Mari najavio je da će tokom 2019. završiti profesionalnu karijeru. Na konferenciji za novinare u Melburnu, pred početak prvog ovogodišnjeg grand slem turnira, na kojem je čak pet puta bio finalista, vrlo emitivni Mari,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.