Izvor: HotSport.rs, 16.Dec.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠPANOVIĆEVA NAJBOLJA: Dudaš najistaknutiji u muškoj konkurenciji

Članovi AK Vojvodina iz Novog Sada Ivana Španović i Mihail Dudaš proglašeni su za najbolje atletičare Srbije u 2016. godini, saopšteno je posle sednice Upravnog odbora AŠ.
Španovićeva je u godini na izmaku osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u skoku u dalj, svetsko srebro u dvorani u Portlandu, evropsko zlato na otvorenom u Amsterdamu i Dijamantsku ligu, dok je Dudaš bio bronzani u Amsterdamu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u desetoboju.
Najbolji treneri su Adrijana Vilagoš (Senta) i Goran Obradović (Vojvodina), dok je za najbolji klub proglašena Vojvodina.
The post ŠPANOVIĆEVA NAJBOLJA: Dudaš najistaknutiji u muškoj konkurenciji appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Proglašeni najbolji atletičari Srpske

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2016

Na "Večeri atletike" Atletskog saveza Republike Srpske koje je održano u Brčkom za najbolje seniore u 2016. godini proglašeni su Mladena Petrušić iz sokolačkog AK "Glasinac" i Sait Huseinbašić član AK "Borac" Banjaluka...Prema ocjeni stručnjaka iz Atletskog saveza Republike Srpske, najbolji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.