Izvor: RTS, 18.Jun.2021, 17:48

"Orlovi" uspešno započeli pripreme za Olimpijske igre

Košarkaši Srbije uspešno su započeli pripreme za Olimpijske igre, pošto su na Akropolis kupu u Grčkoj ostvarili prvu pobedu. "Orlovi" su na startu takmičenja savladali selekciju Portorika rezultatom 80:68.
Naša selekcija će u subotu od 16 časova odmeriti snage sa Meksikom, dok će u nedelju (19.00) protivnik biti domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Grčka.

Izabranici Igora Kokoškova nisu odigrali sjajnu utakmicu, imali su nekoliko perioda sa po više minuta bez pogotka, ali je to bilo dovoljno za Portorikance.
Srbiju je pokrenuo Ognjen Dobrić, koji je meč otvorio trojkom, a onda imao i dva izuzetno atraktivna zakucanja u svom stilu.
Sredinom druge deonice naš tim je preuzeo kontrolu nad utakmicom i stigao do dvocifrene prednosti. Portorikanci su imali poslednji nalet početkom četvrte deonice, ali su Danilo Anđušić i Filip Petrušev odbili nalet i do kraja nije bilo problema.
Srbiju su do trijumfa vodili spomenuti Petrušev sa 18 poena, Dobrić je dodao 15, dok je Anđušić stao na 12.
Poslednja provera "orlova" biće u sredu, 23. juna od 20 časova, kada će u hali "Aleksandar Nikolić" gostovati Meksiko.
Srbija će na kvalifikacionom turniru za plasman na Igre u Tokiju, koji će biti održan u Beogradu, nastupiti u grupi A u kojoj su još Filipini i Dominikanska Repubilika.
U drugoj, grupi B se nalaze Italija i Senegal, a samo će se pobednik čitavog turnira plasirati na Olimpijske igre.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVO PA MUŠKO: Košarkaši Srbije pobedom započeli učešće na Akropolis Kupu u Grčkoj!

Izvor: HotSport.rs, 18.Jun.2021

Ovo će izroditi neke nove igrače. Košarkaška reprezentacija Srbije je u okviru prvog meča na Akropolis Kupu savladala selekciju Portorika sa 80:68. Orlovi su bili oslabljeni neigranjem Miloša Teodosića, Vasilija Micića i Vladimira Lučića koji se odmaraju pred kvalifikacioni turnir. Takođe,...

Nastavak na HotSport.rs...

Počela prodaja karata za Srbija – Meksiko

Izvor: B92, 18.Jun.2021

Počela je prodaja ulaznica za prijateljsku utakmicu naše muške seniorske reprezentacije sa Meksikom, u okviru priprema za Olimpijski kvalifikacioni turnir...Meč je na programu 23. juna u 20.00 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić"...U skladu sa aktuelnim merama Vlade Srbije zbog pandemije koronavirusa,...

Nastavak na B92...

Akropolis kup na programima RTS-a

Izvor: RTS, 18.Jun.2021

Mečeve reprezentacije Srbije, protiv Meksika i Grčke na Akropolis kupu, moći ćete da gledate u direktnom prenosu na RTS-a. . Srbija će u subotu, od 16 sati, igrati sa Meksikom, a dan kasnije (od 19 sati) sa Grčkom...Radio-televizija Srbije obezbedila je direktne prenose...

Nastavak na RTS...

Košarkaši sa Meksikom nastavljaju pripreme u Atini

Izvor: RTS, 19.Jun.2021, 09:03

Košarkaška reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Meksika u drugoj utakmici na Akropolis kupu. Utakmica u Atini počinje u 16 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. . Košarkaši Srbije uspešno su počeli pripreme za Olimpijski kvalifikacioni turnir...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.