Izvor: RTS, 19.Jun.2021, 09:03

Košarkaši sa Meksikom nastavljaju pripreme u Atini

Košarkaška reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Meksika u drugoj utakmici na Akropolis kupu. Utakmica u Atini počinje u 16 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.
Košarkaši Srbije uspešno su počeli pripreme za Olimpijski kvalifikacioni turnir koji se u Beogradu održava od 29. juna do 4. jula, pošto su na startu takmičenja u Grčkoj nadigrali selekciju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Portorika sa 80:68.

Izabranike Igora Kokoškova popodne očekuje duel sa Meksikom, a već sutra od 19 časova odmeriće snage i sa selekcijom domaćina.
Po završetku turnira u Atini naši košarkaši se vraćaju u Beograd gde će 23. juna od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić" imati još jedan pripremni meč sa večerašnjim rivalima.
Mečeve reprezentacije Srbije, protiv Meksika i Grčke na Akropolis kupu, možete pratiti u direktnim prenosima na RTS-u.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ORLOVI NA PRIPREMAMA: Košarkaši Srbije danas protiv Meksika na Akropolis kupu

Izvor: Kurir, 19.Jun.2021

Muška košarkaška reprezentacija Srbije danas od 16 sati igra protiv Meksika drugi meč na Akropolis kupu u Atini.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.