OI - Strašna Australija, Francuzi na kolenima!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI - Strašna Australija, Francuzi na kolenima!

Počelo je takmičenje na košarkaškom turniru, Francuzi su danas igrali protiv Australije u okviru grupe A u kojoj se nalazi i reprezentacija Srbije.

Reprezentacija Australije nanela je težak poraz Francuzima u prvom kolu grupe A na Olimpijskim igrama u Riju rezultatom 87:66 (20:14, 16:19, 25:15 i 26:18)..

Vodili su od samog početka, nametnuli svoj ritam i na kraju su sasvim zasluženo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slavili protiv Francuza koji su danas, moramo priznati, bili daleko od svog uobičajenog nivoa.

Na krilima Endrjua Boguta i Petija Milsa su danas igrali Australijanci. Njih dvojica su naizmenično od samog starta krenuli da rešetaju protivničku odbranu, sve to uz fantastične asistencije Metjua Delavedove.

On je na kraju zabeležio 10 dodavanja za poene Australije, dovodio je do ludila odbranu Francuza.

Peti Mils je zabeležio 21 poen, a Bogut je ostao na 18 upisanih poena.

Na drugoj strani, jedino je Toni Parker bio na svom nivou sa 18 poena, ostali su podbacili u potpunosti. Gober je zaustavljen na samo 5 poena, Batum je imao samo 5.

Jednostavno, Francuzi nisu mogli više sa čak 17 izgubljenih lopti, naspram svega 7 koliko su imali Australijanci.

U ovoj grupi preostaje da se odigraju još dve utakmice prvog kola, sastaju se prvo SAD i Kina, a noćas od 3:30 po srednjeevropskom vremenu igraju Srbija i Venecuela.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Australije zgromili Francuze!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Avg.2016

Iznenađenje na startu košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama?..Reprezentacija Australije porazila je favorizovanu Francusku u okviru Grupe A, u kojoj je i Srbija, ubedljivim rezultatom - 87:66!..Malo ko se nadao ovakvom ishodu...."Kengure", koji su vodili gotovo sve vreme, do velikog i zasluženog...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.