Naslovne strane za četvrtak, 29. jul 2021. godine

Izvor: Beta, 29.Jul.2021, 09:01

Naslovne strane za četvrtak, 29. jul 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 29. jul 2021. godine, pišu o uspesima sportista Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju, trećoj dozi vakcine protiv korona virusa i o drugim temama.BLIC - "Bronza za najbolje basketaše na svetu", o basketašima Srbije koji su osvijili teće mesto na Olimpijskim igrama u Tokiju. "Treća doza samo za rizične", odluka Kriznog štaba o upotrebi treće doze vakcine protiv korona virusa u Srbiji.VEČERNJE NOVOSTI - "Sale za svadbe rezervisane i za 2022. godinu", o velikom broju proslava venčanja u Srbiji u narednom periodu. "Zlata vredni, uzeli bronzu", o basketašima Srbije koji su osvojili treće mesto na Olimpijskim igrama u Tokiju.DANAS - "Geoks dobio duplo više subvencija nego što je platio poreza u Srbiji", o poslovanju italijanske kompanije u Vranju koja namerava da napusti Srbiju. "Lider SNS će nabaviti i 5.000 potpisa za svoj ugled", o peticiji za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.POLITIKA - "Treća doza za osobe sa oslabljenim imunitetom", o upotrebi treće doze vakcine protiv korona virusa u Srbiji. "Slobodarski pokret balkanskih naroda", o inicijativi Severne Makedonije, Albanije i Srbije "Mini šengen".
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Šekler: Postojaće tačna preporuka šta može u pogledu treće doze VIDEO

Izvor: B92, 29.Jul.2021

Virusolog i mikrobiolog Milanko Šekler podržao je jučerašnju odluku na sednici Kriznog štaba o uvođenju treće doze vakcine protiv koronavirusa i otkrio da će postojati tačne preporuke koje vakcine će moći da se kombinuju.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.