Mirka otkrila kako ju je Rodžer osvojio

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2015, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka otkrila kako ju je Rodžer osvojio

Iako je na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine poražen od Tomija Hasa u polufinalu, Rodžer Federer će po lepom da pamti ovaj australijski grad. Naime, tada je počela romansa drugog reketa planete i Mirke Vavrinec.

Njih dvoje znali su se i ranije, ali je druženje u olimpijskom selu uticalo je da se emocije razbuktaju. Mirka, koja prati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svog dragog na svim važnijim turnirima ispričala je kao ju je osvojio Federer.

- Rodžer se tokom Olimpijskih igara trudio da što češće bude u mojoj blizini. Nisam znala zašto se mota oko mene i zašto želi tako često da priča sa mnom. Onda, na kraju turnira, on me je poljubio - ispričala je Mirka.

Posle devet godina, njih dvoje su se venačali 2009, a iste godineu rođeni su njihovi prvi blizanci, ćerke Mila i Šarlin, a u maju 2014. godine dobili su drugi par blizanaca, braću Lea i Lenija.

Iako mediji pokušavaju da saznaju pikanteriju o njima, privatnost zasad kriju od očiju javnosti.

- Mirka ne želi da ostane daleko od mene, a i ja takođe ne želim da sam udaljen od nje previše. Godišnje nismo zajedno možda nedelju ili dve. Neverovatno je koliko se ona žrtvuje kako bi bila stalno uz mene. Bez nje, sve bi bilo komplikovanije - rekao je švajcarski as.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.