Mamine zlatne devojke: Znamo koliko su lepe sestre Dabović, a evo ko je rodio tu lepotu (foto)

Izvor: Scandal.rs, 29.Jan.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamine zlatne devojke: Znamo koliko su lepe sestre Dabović, a evo ko je rodio tu lepotu (foto)

Milica i Ana Dabović plenile su i igrom i lepotom na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, gde je ženska košarka reprezentacija Srbije postigla vrhunski rezultat osvojivši bronzanu medalju.

Zato nije nije nikakvo čudo kada se njih dve nađu i na modnim pistama, gde demonstriraju ženstvenost i gracioznost iako na parketu pokazuju potpuno drugačije osobine.

Međutim, nismo znali kako izgleda njihova mama sve dok Milica nije pre nekog vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << prvi put objavila fotku Nevenke Dabović, i to s njihovog puta u Zagreb.

Sada je objavila još jednu fotografiju, na kojoj se mama još bolje vidi i koja je brzo dobila mnogo lajkova na Instagramu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Košarka

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.