M. Maksimović, Kojović i Nikolina Zagorac prvaci Beograda

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Feb.2013, 02:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

M. Maksimović, Kojović i Nikolina Zagorac prvaci Beograda

BEOGRAD  - Marko Maksimović, strelac Novog Beograda Ušća, mlađi brat Ivane Maksimović olimpijske vicašmpionke iz Londona, osvojio je prvo mesto na Prvenstvu Beograda vazdušnom puškom za juniore na sterlištu Novog Beograda Ušća.


 Maksimović je imao 584 kruga i ubedljivo trijumfovao u konkurenciji 19 juniora. Drugo mesto pripalo je Igoru Bućiću iz Partizana sa 576 krugova, a treće Goranu Vlajkoviću takođe iz Partizana sa 576 krugova, ali slabijom poslednjom serijom (98 - 95).
U ekipnoj konkurenciji slavio je Partizan sa 1.708 krugova ispred Novog Beograda Ušća sa 1.673 kruga i Voždovca sa 1.535 krugova.
Najbolji...
Pogledaj vesti o: London,   Partizan

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maksimovićeva, Arunovićeva, Mikec i Sebić prvaci Beograda

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Feb.2013

BEOGRAD - Ivana Maksimović i Milenko Sebić iz Novog Beograda Ušća u gađanju vazdušnom puškom i Zorana Arunović iz Crvene zvezde i Damir Mikec iz Policajca u gađanju vazdušnim pištoljem, osvojili su titule na Prvenstvu Beograda na strelištu Novog Beograda Ušća.. . .Maksimovićeva, Arunovićeva...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.