Maksimovićeva, Arunovićeva, Mikec i Sebić prvaci Beograda

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Feb.2013, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimovićeva, Arunovićeva, Mikec i Sebić prvaci Beograda

BEOGRAD - Ivana Maksimović i Milenko Sebić iz Novog Beograda Ušća u gađanju vazdušnom puškom i Zorana Arunović iz Crvene zvezde i Damir Mikec iz Policajca u gađanju vazdušnim pištoljem, osvojili su titule na Prvenstvu Beograda na strelištu Novog Beograda Ušća.


Maksimovićeva, Arunovićeva i Mikec su učesnici Šampionata Evrope u Danskoj od 25. februara do 3. marta i ovo im je bilo poslednje takmičenje pred odlazak. Andrea Arsović (Partizan) odlučila se za mali predah i trening u klubu na elektronskim metama i nije učestvovala.
Najbolja juniorka bila je sjajna takmičarka Zvezdare Nina Radulović.
Rezultati, vazdušna puška, seniori: 1. Novi Beograd Ušće 1.746, 2. Akademac 1.687 krugova....
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Zlatne dijabole Pletikosića, Zlatića, Tihe Todorović i Bobane Veličković

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Feb.2013, 15:12

SMEDEREVO – Na Prvenstvu Centralne Srbije na novom strelištu u Smederevu, prvaci u gađanju puškom u seniorskim kategorijama postali su Stevan Pletikosić iz kragujevačkog “Čika Mate” i Katarina Biserčić iz Niša, dok su pištoljem titule osvojili Bobana Veličković iz “Bora 030” i Andrija...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.