Krajišnik: Naporna utakmica i za igranje i za gledanje VIDEO

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 16:58

Krajišnik: Naporna utakmica i za igranje i za gledanje VIDEO

Reprezentativka Srbije Tina Krajišnik sumirala je utiske nakon što je Srbija izborila mesto u kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

Naša selekcija je savladala Crnu Goru (63:58) u razigravanju od petog do osmog mesta na Evrobasketu i tako održali šansu za mesto u Parizu.

Krajišnik je iza sebe imala loš meč sa samo tri poena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i 1/8 šutom iz igre.

"Jeste, bilo je teško i za gledanje i za igranje. Verujem da nismo žeželi ovakvu utakmicu da odigramo, to je definitivno. Na kraju bitna je pobeda i bitan je plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre. Jako je važno da se nastavi naš niz, da se borimo i takmičimo na velikim takmičenjima. Naročito što je nova generacija tu i te devojke su svojim radom zaslužile da budu među ekipama koje su u kvalifikacijama za Olimpijske igre", rekla je Krajišnik.

Sledi utakmica sa Nemačkom za peto mesto, koja neće imati toliki značaj kao ova.

"Dosta se to videlo danas u igri da su se neki laki koševi mašali. Koliko god smo pričale mi, postojalo je to u vazduhu, ta neka stegnutost cele ekipe. Nije bilo lepršavosti, zato i kažem da je utakmica bila teška i naporna za gledanje. Jako je bitno iz ovog svega izvući iskustvo, negde u budućnosti će to njima značiti", zaključila je Krajišnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Crvendakić: Najvažnije da imamo šansu za Olimpijske igre VIDEO

Izvor: B92, 24.Jun.2023

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Crnu Goru sa 63:58 i tako su obezbedili kvalifikacije za Olimpijske igre...Jedna od najboljih u timu Srbije je bila Aleksandra Crvendakić koja je upisala 11 poena uz pet skokova..."Svakako da nam je ublažilo malo ove utakmice što smo odigrali,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.