Koronavirus ugrožava održavanje OI 2021. godine

Izvor: RTS, 10.Apr.2020, 18:59

Koronavirus ugrožava održavanje OI 2021. godine

Zbog širenja koronavirusa niko ne može da garantuje da će se Olimpijske igre u Tokiju održati sledeće godine, izjavio je Izvršni direktor Organizacionog odbora Toširo Muto.
"Mislim da niko ne bi mogao da kaže da li će biti moguće staviti virus pod kontrolu do narednog jula ili ne. Sigurno je da nismo u mogućnosti da vam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << damo jasan odgovor", rekao je Muto na video konferenciji za novinare, a prenosi AP.

Olimpijske igre su prošlog meseca zbog pandemije koronavirusa odložene za narednu godinu i trebalo bi da se održe od 23. jula do 8. avgusta 2021. godine.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Virus korona ugrožava održavanje OI 2021. godine

Izvor: Radio 021, 10.Apr.2020

Zbog širenja virusa korona niko ne može da garantuje da će se Olimpijske igre u Tokiju održati sledeće godine, izjavio je Izvršni direktor Organizacionog odbora Toširo Muto..."Mislim da niko ne bi mogao da kaže da li će biti moguće staviti virus pod kontrolu do narednog jula ili ne. Sigurno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.