Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2021, 06:20

Ivana Španović: Zlato nikad jeftinije, nisam zamišljala da će biti ovako

Našoj atletičarki je bilo veoma teško da komentariše četvrto mesto na Olimpijskim igrama

(Od specijalnog izveštača iz Tokija)

Kada jedini skočite sedam metara u kvalifikacijama, a onda dva dana kasnije vaša protivnica uzme zlato sa istim rezultatom, a vi ostanete bez medalje, sigurno da će vam se u trenutku srušiti ceo svet. Upravo se to desilo našoj najboljoj atletičarki Ivani Španović na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Olimpijskim igrama u Tokiju. Potpuno razočarana je došla pred novinare i s razlogom neraspoložena za bilo kakvu dublju analizu...

Njen najbolji skok danas je bio – 6.91, a takav let je bio dovoljan za četvrtu poziciju.

"Nema potrebe da se ja posebno pravdam ili tražim razloge. Kako je, tako je. Neću ništa da pričam. Čekam da se slegne i da vidim šta ću dalje. U svakom slučaju, za sad neću ništa više da kažem", ponovila je više puta Ivana.

Pre pet godina u Riju je skočila 7.08 i to je bilo dovoljno za bronzano odličje. Ispred nje su tada bile Bartoleta – 7.17 i Ris – 7.15. Ovog puta je skok od sedam metara doneo Nemici Malaiki Miambo najsjajniju medalju, a iza nje su sa istim rezultatom – 6.97 ostale Britni Ris i Ese Brume.

"Nikad jeftinije zlato. Nijednu svoju zlatnu medalju nisam lako osvojila, nisam očekivala ni da ću sada. Ali, svakako nisam zamišljala da će to sve biti ovako. Ne bih ništa dalje da komentarišem", bilo je sve što je u miks zoni rekla Ivana Španović.

Ovakve prilike se definitivno u životu retko pružaju. Svesna je toga i Ivana.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

IVANA ŠPANOVIĆ PLAKALA POSLE FINALA! MAJKA VESNA ZA KURIR: Teško mi je jer vidim koliko je njoj teško...

Izvor: Kurir, 03.Avg.2021

Čule smo se, mnogo je razočarana. Mnogo mi je krivo.. Ovo je bio pravi trenutak za zlato, pričala je majka naše najbolje atletičarke posle Ivaninih skokova za četvrto mesto na Olimpijskim igrama

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.