Ivana Španović: Spremna sam za Rio i nadam se da ću osvojiti i olimpijsku medalju!

Izvor: Scandal.rs, 10.Jul.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović: Spremna sam za Rio i nadam se da ću osvojiti i olimpijsku medalju!

Srpska atletičarka u skoku u dalj Ivana Španović posle uspešno odrađenog Evropskog prvenstva u Amsterdamu, i osvojenog zlata, doputovala je u Srbiju.

Ivana je skokom 6.94 metara u finalnoj seriji postala šampionka Evrope, a po sletanju na aerodrom “Nikola Tesla” obećala je da se tu neće zaustaviti, već da će na Olimpijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << igrama jurišati na rezultat preko sedam metara.

“Drago mi je što sam osvojila zlatnu medalju, ali nisam zadovoljna skokom. Želela sam da skočim preko sedam metara i odem u Rio. Ipak, zadovoljna sam jer znam da u nogama imam skok za taj domet. Nastavljamo pripreme za Rio. Rezultat u Riju 7.10 ili 7.20 biće dovoljan za zlato ili bar srebro. Nedostaje mi olimpijska medalja i nadam se da ću je osvojiti uprkos velikoj konkurenciji”, rekla je najbolja srpska atletičarka novinarima.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.