Izvor: HotSport.rs, 29.Feb.2024, 09:33

IMENA KOJA UTERUJU STRAH U KOSTI: Isplivao spisak igrača koji će igrati za Ameriku na Olimpijskim igrama!

Ozbiljan sastav će stići u Pariz Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država bez sumnje će predstavljati glavnog favorita na nadolazećim Olimpijskim igrama u Parizu, prema procurilom spisku imena koji je objavio poznati NBA insajder Šems Čaranija. Sastavljena od nekih od najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << NBA zvezda, tim je već sada stekao prefiksu „zlatni“ s obzirom na impozantan skup talenta. ... Read more
The post IMENA KOJA UTERUJU STRAH U KOSTI: Isplivao spisak igrača koji će igrati za Ameriku na Olimpijskim igrama! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.