Hju Džekman i Taron Edžerton u novoj komičnoj priči Edi zvani Orao

Izvor: Svet plus, 28.Dec.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hju Džekman i Taron Edžerton u novoj komičnoj priči Edi zvani Orao

Edi zvani Orao je film inspirisan istinitom pričom o Majklu Ediju Edvardsu (Taron Edžerton) netipičnom ali hrabrom ski-skakaču koji nikada nije prestao da veruje u sebe uprkos tome što cela nacija jeste.

Uz pomoć harizmatičnog i buntovnog trenera kojeg igra Hju Džekman, Edi uspeva da postane  nacionalni heroj koji je predstavljao Veliku Britaniju na Olimpijskim igrama u Kalgariju 1988. godine. Edi „Orao” Edvards je postao poznat po tome što je bio deset kilograma >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << teži u odnosu na svoje rivale i izuzetno kratkovid, ali to ga nije sprečilo da nastupa sa naočarima. Njegovi loši rezultati su ga činili sve popularnijim, što je gore skakao i postizao slabije rezultate postajao je traženiji.

U filmu glume Taron Edžerton, poznat po ulozi u ostvarenju „Kingsman: Tajna služba”, Kristofer Voken i Hju Džekman, režiju potpisuje Dekster Flečer, dok je film producirao Metju Von. Komedija za dobro raspoloženje o gubitniku koji postaje heroj, dolazi u bioskope 31.marta sledeće godine.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hju Džekmen i Taron Edžerton u novoj komičnoj priči “Edi zvani Orao” (video)

Izvor: Svet, 28.Dec.2015

“Edi zvani Orao” je film inspirisan istinitom pričom o Majklu Ediju Edvardsu (Taron Edžerton) netipičnom ali hrabrom ski-skakaču koji nikada nije prestao da veruje u sebe uprkos tome što cela nacija jeste.. Uz pomoć harizmatičnog i buntovnog trenera kojeg igra Hju Džekmen, Edi uspeva da postane...

Nastavak na Svet...

Stiže film o Ediju Orlu Edvardsu

Izvor: B92, 28.Dec.2015

Ljubiteljima ski skokova poznata je priča o Majklu Ediju Edvardsu, poznatijem pod nadimkom ’Orao’, a njegova priča uskoro će se naći u bioskopima...„Edi zvani ’Orao’“ je film inspirisan istinitom pričom u netipičnom, ali hrabrom skakaču koji nikada nije prestao da veruje u sebe, uprkos...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.