Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 14:47

Ertel pao lekarske preglede u Francuskoj, u opasnosti da propusti Olimpijske igre

Novi plejmejker Real Madrida u problemu

Plejmejker reprezentacije Francuske Toma Ertel nije uspeo da prođe lekarske preglede u bazi nacionalnog tima, zbog čega je u pitanje dovedeno njegovo učešće na Olimpijskim igrama.

Kako javlja madridska Marka, Ertel duže vreme vuče povredu koja na prvi pogled nije delovala ozbiljno, ali sada postoji ozbiljna verovatnoća da neće igrati u Tokiju!

03.00: (2,10) LA Klipers (12,5) Finiks >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (1,90)

Konačna odluka biće doneta u narednih nekoliko dana posle dodatnih pregleda i konsultacija između igrača, doktorskog tima i francuskog Saveza. Selektor Vensan Kole je već iz predostrožnosti stupio u kontakt sa Rodrigom Bobuom, ali je plejmejker Efesa navodno odbio mogućnost da se naknadno priključi.

Ertel će u petak obaviti lekarske preglede i u svom novom klubu, madridskom Realu. On će doći na kontrolu zajedno sa još dva pojačanja Kraljevskog kluba, Geršonom Jabuseleom i Najdželom Vilijams Gosom. Tada će lekarski tim Blankosa moći da se uveri u kakvom je zaista stanju Ertel, zbog kojeg se proteklih meseci vodila ozbiljna prepirka sa Barselonom, za koji je Francuz nastupao pre nego što je poželeo da se preseli u Madrid i klub za koji navija od detinjstva.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.