Durentovi olimpijski snovi: Želim zlato i da svi ubacujemo po 50 poena

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 15:21

Durentovi olimpijski snovi: Želim zlato i da svi ubacujemo po 50 poena

Legendarni NBA košarkaš Kevin Durent rekao je da želi novo olimpijsko zlato sa reprezentacijom SAD.

Košarkaš Finis Sansa tri puta je bio olimpijski šampion od 2012. do 2021. godine, a sada je potvrdio da će na četvrtu najsjaniju medalju jurišati i u Parizu od 26. jula od 11. avgusta.

"Želim da osvojim četvrtu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Želim da imam uobičajenu, normalnu ulogu u timu. Želim i da igram značajan broj minuta. Spreman sam na to", rekao je Durant u intervjuu za Bleacher report.

On je dodao da Ameriknci u Francuskoj žele da pokažu nadmoć u odnosu na ostale reprezntacije.



"Kada odemo tamo, želim da pošaljemo poruku svima koliko smo dominantni. Da ubacujemo svi po 40-50 poena, da pokažemo svima"
.

Durent se raduje i druženju sa ekipom u Parizu, a već odavno se spekuliše da će SAD imati najjači sastav na OI.



"Uzbuđen sam što ću biti deo tog bratstva. Ništa ne može da se meri sa tim. Imate najveće zvezde NBA lige u jednoj ekipi. Ne u jednoj nedelji, nego za celo leto. Putujete svetom sa najboljima. Želim da vidim gde sam ja u odnosu na njih, koje je moje mesto u tim vrhu. Ti treninzi vas čine boljim igračem. Lebron Džejms će biti tu, možda i Lenard, Irving, Kari, Džordž, neki novi momci kao Edvards, Tejtum...",
poručio je Durant.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.