Izvor: B92, 29.Jul.2021, 11:26

Crnogorke nemoćne protiv Norvežanki

Rukometašice Norveške savladale su danas selekciju Crne Gore sa 35:23 (13:13), u meču trećeg kola Grupe A na Olimpijskim igrama u Tokiju.

U reprizi finala Olimpijskih igara iz Londona 2012. godine, Norveška je uspela da dođe do pobede odličnom igrom u drugom poluvremenu, u kojem su vodile sa maksimalnih 13 golova razlike.

Najefikasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u pobedničkoj selekciji bile su Nora Merk i Heni Rejstad sa po sedam golova, dok su po šest upisale Stine Oftedal i Sana Solberg Isaksen.

Najbolji učinak u Crnoj Gori imala je Jovanka Radičević sa šest golova, a Đurđina Jauković je postigla gol manje.

Norveška, olimpijski prvak iz 2008. i 2012. godine sada ima tri pobede u grupi, dok je Crna Gora upisala drugi poraz.

Treću pobedu u ovoj grupi upisala je Holandija nad Angolom (37:28), a Južna Koreja je pobedila domaću selekciju sa 27:24.

U Grupi B Španija je do druge pobede došla savladavši Brazil sa 27:23.

Plasman u četvrtfinale izboriće po četiri najbolje selekcije iz obe grupe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.