Braći Cvijanović odličja sa Prvenstva Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2020, 14:48

Braći Cvijanović odličja sa Prvenstva Srbije

Kajak kanu klub "Liman" rasadnik je talenata u ovom našem uspešnom olimpijskom sportu. Na Prvenstvu Srbije, za najmlađe takmičare, koje je juče održano u Bačkoj Palanci takmičari ovog novosadskog Kajak kanu kluba ostvarili su odlične rezultate.

Zanimljivo je da su dva rođena brata Marko i Luka Cvijanović u konkurenciji takmičara od 9 do 12 godina osvojili zlatnu i srebrnu medalju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Najmlađi takmičari nisu imali priliku da se takmiče ove sezone i za njih je ovo bilo i prvo takmičenje. Mila Popović osvojila je 12 mesto, a Mateja Vučić bio je 6, dok je Antanije Bujić zauzeo 23.mesto.

"Bila je velika konkurencija u mom uzrastu od dvannest godina.Bio sam izuzetno spreman i rezultat nije izostao.Jednostavno rečeno ovog leta sam se posvetio ovom sportu i srećan sam što sam mom klubu doneo najsjajnije odličje" - kaže vanserijski talenat Marko Cvijanović.

Njegov desetogodišnji brat Luka, odlično je startovao u trci svojih vršnjaka, u jednom periodu i vodio, ali se na kraju morao zadovoljiti srebrom.

"Uživao sam u trci.Ovo je moju početak i u narednom periodu ću još više trenirati i verujem da ću već na sledećem šampionatu Srbije osvojiti zlato kao što je to uradio moj brat Marko" - samouveren je Luka Cvijanović.

Naravno, najveće zasluge ovim uspesima pripadaju iskusnom treneru Miroslavu Tomiću koji godinama u Kajak kanu klubu "Liman" stvara šampione.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.