Boltov fotoaparat stavljen na aukciju

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boltov fotoaparat stavljen na aukciju

Švedski fotoreporter Džimi Vikstrom objavio je da će fotoaparat, koji je Jusein Bolt koristio posle osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu u disciplini 200 metara prodati u humanitarne svrhe.

Bolt je posle trke uzeo aparat od Vikstroma i fotografisao publiku, kao i kolegu iz reprezentacije Johana Blejka, koji je osvojio srebrnu medalju.

Najbrži čovek na svetu zatim je urezao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svoje ima na aparatu i vratio ga Vikstromu, koji je fotografije objavio u listu Aftonbladet.

Vikstrom je ove nedelje aparat ponudio na aukciju na I-beju, a sav prikupljen novac biće namenjen švedskom Društvu za borbu protiv raka i Boltovoj fondaciju za decu u Jamajci.

Aukcija se zatvara sledeće nedelje, početna cena iznosila je 500 dolara, a fotoaparat je danas dostigao cenu od 7.000 dolara.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Boltov fotoaparat stavljen na aukciju

Izvor: Capital.ba, 04.Okt.2012, 09:36

STOKHOLM, Švedski fotoreporter Džimi Vikstrom objavio je juče da će fotoaparat, koji je Jusein Bolt koristio poslije osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu u disciplini 200 metara prodati ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.