Pronađena marihuana u Vranjskoj Banji

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jun.2024, 09:57

Pronađena marihuana u Vranjskoj Banji

U jednom stambenom objektu u Vranjskoj Banji, policija je prilikom pretresa kuće pronašla oko 135 grama biljne materije zelene boje, za koju se sumnja da je marihuana. Prema saznanjima, naloženo je uzimanje urina od vlasnika kuće i veštačenje druge. Potiv vlasnika kuće biće podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog krivičnog dela dela “neovlašćeno držanje opojnih droga”. S.T.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Kod Vranjanca pronađena marihuana prilikom kontrole na prelazu Prohor Pčinjski

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jun.2024

Granična policija Srbije, prilikom redovne kontrole na prelazu Prohor Pčinjski, pronašla je kod Vranjanca sasušenu biljnu materiju, za koju se pretpostavlja da je marihuana. Droga je pronađena u plastičnoj kesici u količini od 13 grama. Naloženo je uzimanje urina od Vranjanca i veštačenje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.