Pijani Belgijanac vraćen kući

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Avg.2012, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani Belgijanac vraćen kući

Belgijski olimpijski komitet povukao je sa Olimpijskih igara i poslao kući biciklistu Gejsa van Hukea zbog toga što se u ostrvskim medijima pojavila fotografija na kojoj je toliko pijan da ga unose u taksi.
Slike Van Hukea sa zatvorenim očima i flekavim pantalonama i košuljom koga dvojica kolega unose u taksi osvanule su u britanskim medijima, a tabloid „San” mu je u tekstu dodelio „zlatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << medalju za zabavljanje” u londonskom „Mahiki“ klubu.
Za belgijske zvaničnike čitava stvar uopšte nije bila smešna:
Belgijski olimpijski komitet i Kraljevska biciklistička federacija gnušaju se ovog incidenta koji, na sreću, nije uticao na život Olimpijskog sela i sportista koji se trude da nadmaše konkurenciju – navodi se u saopštenju.
Van Huke je momentalno poslat kući, a belgijski mediji prenose njegovu izjavu u kojoj on izražava žaljenje zbog indicenta.
Napravio sam veliku grešku – rekao je on kratko.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Incident

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čekajte, samo još jedno pivo da saspem!

Izvor: Mondo, 09.Avg.2012

Belgijski olimpijski komitet povukao je sa OI i poslao kući biciklistu Gejsa van Hukea zbog pijanstva...U britanskim medijima se pojavila fotografija van Hukea na kojoj se vidi kako ga mrtvog pijanog unose u taksi, a to se ni malo nije svidelo čelnicima Olimpijskog komiteta Belgije..."Belgijski olimpijski...

Nastavak na Mondo...

Belgijski biciklista se oduzeo od alkohola

Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2012

Belgijski biciklista Gijs van Huke (20) znao je i te kako da proslavi – 15. mesto!? Belgijanac se tako napio da su dvojica prijatelja morala da ga iznesu iz kluba i stave u taksi koji ga je odvezao nazad u Olimpijsko selo. Na slikama, koje su preplavile čitav svet, vidi se da Van Huke ne zna gde se...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.