GIMNASTIKA: S. Koreja ne može na OI 2012.

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2011, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GIMNASTIKA: S. Koreja ne može na OI 2012.


Međunarodna gimnastička federacija (FIG) nije promenila odluku da se Severnoj Koreji zabrani učešće na Olimpijskim igrama 2012. godine, zbog falsifikovanja godišta takmičara.
Prošlog meseca Severna Koreje zatražila je od FIG da ublaži kaznu, pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sprovela reforme – smenila predsednika, direktora i sekretara nacionalnog saveza.
Severna Koreja suspendovana je do 5. oktobra 2012. godine, jer je utvrđeno da je jedan gimnastičar imao tri različita rođendana i da se takmičio u različitim uzrasnim kategorijama.


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korejci "slave" tri rođendana i ne idu na Olimpijadu

Izvor: S media, 15.Mar.2011

Međunarodna gimnastička federacija saopštila je da Severnoj Koreji ostaje zabrana učešća na Olimpijskim igrama 2012. godine, zbog falsifikovanja godišta takmičara. ..Nani kao gimnastičar (VIDEO)..Severna Koreja izbačena sa SP..Ruskinji zlato u višeboju..Svi na gibanje i razgibavanje..Prošlog...

Nastavak na S media...

Gimnastičari Severne Koreje ne mogu na OI 2012.

Izvor: Blic, 15.Mar.2011

Međunarodna gimnastička federacija (FIG) saopštila je da Severnoj Koreji ostaje zabrana učešća na Olimpijskim igrama 2012. godine, zbog falsifikovanja godišta takmičara...Prošlog meseca Severna Koreje zatražila je od FIG-a da ublaži kaznu, a pošto je sprovela reforme - smenila predsednika,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.