Izvor: Luftika.rs, 26.Maj.2022, 17:47

Tuča navijača pred večiti derbi, blokiran autoput (VIDEO)

Od 18 časova na programu je finale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana, a ni četvrti duel „večitih“ nije mogao da prođe bez problema.
Kako je objavljeno na snimku na stranici „Moj Beograd“, kod Sava centra je došlo do sukoba navijača, koji su tom prilikom navodno napali i službeno lice iz redova policije.
Ipak, situacija se ubrzo primirila, ali se uprkos tome saobraćaj na autoputu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pravcu ka Nišu odvija usporeno.
Oko stadiona „Rajko Mitić“, ali i na čitavoj Autokomandi, primetne su jake policijske snage.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)


 
Navijači Zvezde i Partizana napravili haos u Beogradu, mnogo povređenih i uhapšenih (FOTO)

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Autoput Beograd-Niš,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Tuča navijača pred derbi (VIDEO)

Izvor: Danas, 26.Maj.2022

Od 18 časova na programu je finale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana, a ni četvrti duel „večitih“ nije mogao da prođe bez problema.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.