Navijači Zvezde i Partizana se sukobili pred finale Kupa VIDEO

Izvor: B92, 26.Maj.2022, 17:44

Navijači Zvezde i Partizana se sukobili pred finale Kupa VIDEO

Navijači "večitih" rivala sukobili su se na Gazeli kod Sava Centra.

Zbog sukoba dve strane saobraćaj je bio privremeno obustavljen.

"Blokiran Autoput kod Sava centra pre Gazele, izbio je sukob između navijača. Jedna grupa navijača u jednom momentu krenula je na službeno lice policije", navodi se na društvenim mrežama.

Finale Kupa Srbije počinje u 18 časova, a meč ćete moći da pratite putem našeg bloga.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Autoput

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča navijača pred večiti derbi, blokiran autoput (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 26.Maj.2022

Od 18 časova na programu je finale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana, a ni četvrti duel „večitih“ nije mogao da prođe bez problema.. Kako je objavljeno na snimku na stranici „Moj Beograd“, kod Sava centra je došlo do sukoba navijača, koji su tom prilikom navodno napali i službeno...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.