Izvor: Radio 021, 13.Jun.2019, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda rukometaša Srbije u Belgiji, protiv Švajcarske za plasman na EP

Rukometna reprezentacija Srbije savladala je Belgiju u Leuvenu, rezultatom 37:26 (20:10) u utakmici petog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ovo je prva pobeda u kvalifikacijama rukometaša Srbije, koji ipak imaju priliku da izbore plasman na EURO 2020. Srbiju su do trijumfa predvodili Bogdan Radivojević sa osam pogodaka i Nemanja Ilić i Nemanja Zelenović sa po šest golova.

U drugom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << grupe Hrvatska je kao gost savladala Švajcarsku 33:28.

Srbija u poslednjem kolu kvalifikacija, protiv Švajcarske, u direktnom duelu odlučuje ko će na finalni turnir, koji će se održati u Norveškoj, Austriji i Švedskoj. Rukometašima Srbije je za plasman potrebna pobeda sa šest golova razlike.

Meč se igra u nedelju od 18 sati u Novom Sadu, na Spensu.

Autor: Tanjug, Mondo

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Pobeda rukometaša Srbije u Belgiji

Izvor: RTS, 13.Jun.2019

Rukometna reprezentacija Srbije savladala je Belgiju u Leuvenu 37:26 (20:10) u utakmici petog kola Grupe 2 kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. . Srbiju su do trijumfa predvodili Bogdan Radivojević sa osam, odnosno Nemanja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.