Žreb za Šangaj: Novak sa Rafom i Federerom tek u finalu

Izvor: Blic, 10.Okt.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb za Šangaj: Novak sa Rafom i Federerom tek u finalu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković slobodan je na startu mastersa u Šangaju, a u u drugom kolu čeka pobednika duela Martin Kližan - Že Žang.

Nole bi u narednoj rundi mogao da se sastane sa Felisijanom Lopezom ili Dominikom Timom, dok bi u četvrtfinalu mogao na Davida Ferera, koga je eliminisao u polufinalu Pekinga.

Najteži rival u Novakovoj polovini žreba je Endi Marej, sa kojim ne bi mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se sastane pre polufinala.

Na drugoj strani žreba su Rodžer Federer i Rafael Nadal, čiji je okršaj moguć u polufinalu.

Od naših tenisera na mastersu u Šangaju igraće još Viktor Troicki, koji se u prvom kolu sastaje sa Pablom Kuevasom. U drugoj rundi bi ga čekao Stan Vavrinka.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.