Zanimljiv žreb za Novaka u Šangaju

Izvor: RTS, 05.Okt.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zanimljiv žreb za Novaka u Šangaju

Novak Đoković će odbranu titule na Mastersu u Šangaju početi protiv boljeg iz duela između Denisa Šapovalova i Frensisa Tijafoa, određeno je žrebom u Kini. Potencijalni rivali najboljeg svetskog tenisera biće Izner, Cicipas i Medvedev.
Novak Đoković je stigao do finala ATP turnira u Tokiju, a najboljeg svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tenisera naredne sedmice očekuje odbrana titule na Mastersu u Šangaju.

Novak će u prvom kolu biti slobodan, a u drugom će igrati protiv boljeg iz duela između Šapovalova i Tijafoa.
Naredni rival Đokoviću biće verovatno Izner ili De Minaur, dok bi u kasnijem toku turnira Novak mogao da ukrsti rekete sa Stefanosom Cicipasom, a u potencijalnom polufinalu sa Danilom Medvedevom.
Rodžer Federer bi mogao da se već u drugom kolu sastane sa Marinom Čilićem, u trećem sa Davidom Gofenom, dok je potencijalni protivnik u četvrtfinalu Aleks Zverev, a u polufinalu Dominik Tim.
Rafael Nadal već je najavio da neće učestvovati na Mastersu u Šangaju zbog povrede šake.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Japan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.