Đoković protiv Gofana

Izvor: RTS, 05.Okt.2019, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Gofana

Prvi reket sveta Novak Đoković igra u polufinalu turnira u Japanu protiv 15. igrala na ATP listi Belgijanca Davida Gofana. Meč za plasman u finale počinje u 8 sati.
Novak će osmi put igrati protiv Belgijanca koga je pobedio u šest mečeva, a poslednji susret, u četvrtfinalu ovogodišnjeg Vimbldona, pripao je Đokoviću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Meč bi trebalo da počne u osam sati ujutru,a ranije na Koloseum terenu u Tokiju u prvom polufinalu sastaju se Amerikanac Opelka i Australijanac Milman. 
Naredne nedelje Novak u Šangaju počinje odbranu titule na Mastersu u Kini.
Pored njega učestvovaće još trojica srpskih tenisera - Lajović, Krajinović i Kecmanović, dok Troickog očekuju kvalifikacije.  
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak preko Gofena do finala u Tokiju

Izvor: RTS, 05.Okt.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Tokiju, pošto je sa 2:0 u setovima (6:3 i 6:4) savladao Belgijanca Davida Gofena. U finalu protiv Milmana u nedelju. . U drugom polufinalu u Tokiju viđena...

Nastavak na RTS...

BIG IN JAPAN: Novak u 110. finalu

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2019

ovak Đoković je obavio, gotovo rutinski šta je imao ovog jutra u Japanu i plasirao u 110. finale u kojem sutra juri 76. ATP titulu u karijeri. On je danas odigrao zaista vrhunski protiv veoma klvalitetnog Davida Gofana. Srbin je o početka držao diuzgine ovog meča u rukama i slavo sa 2:0, po setovima...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zanimljiv žreb za Novaka u Šangaju

Izvor: RTS, 05.Okt.2019

Novak Đoković će odbranu titule na Mastersu u Šangaju početi protiv boljeg iz duela između Denisa Šapovalova i Frensisa Tijafoa, određeno je žrebom u Kini. Potencijalni rivali najboljeg svetskog tenisera biće Izner, Cicipas i Medvedev. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.