Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Jun.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon: Đoković protiv Troickog u osmini finala

Najbolji teniser svijeta savladao je Čeha Radeka Štepaneka rezultatom 3:1 u setovima (4:6, 6:2, 6:2 i 6:2) i tako se plasirao u osminu finala trećeg ovosezonskog gren slema, gdje će se sastati sa sunarodnikom Viktorom Troickim. Novak Đoković je loše otvorio meč trećeg kola Vimbldona protiv Čeha Radeka Stepaneka. Igralo se bez brejka do desetog gema, a onda je Stepanek uspio da oduzme servis Troickom za 6:4 u prvom setu. Tada je Nole shvatio da je vrag odnio šalu i od tog trenutka postoji samo jedan čovjek na terenu. U naredna dva seta Đoković pravi po dva brejka
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vimbldon: Novak zakazao srpski derbi u osmini finala!

Izvor: Sportal.rs, 29.Jun.2012

Novak Đoković nastavio je put ka odbrani titule na Vimbldonu! Srpski as i najbolji svetski teniser teže od očekivanog, u četiri seta savladao je Čeha Radeka Štepaneka rezultatom 4:6, 6:2, 6:2, 6:2, i posle dva sata i 47 minuta igre došao do osmine finala prestižnog turnira.

Nastavak na Sportal.rs...

Novak protiv Viktora za četvrtinu finala

Izvor: Akter, 29.Jun.2012

Novak Đoković se plasirao u osminu finala Vimbldona pošto je danas u šesnaestini finala savladao Čeha Radeka Štepaneka sa 3:1 u setovima - 4:6, 6:2, 6:2, 6:2

Nastavak na Akter...

Srpski derbi za četvrtfinale

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2012

Pobjedom nad Čehom Radekom Štepanekom, najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Vimbldona, gdje će se sastati sa zemljakom Viktorom Troickim.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.