Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIMBLDON: Đoković ekspres lako prošao Čilića za polufinale!

Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale najelitnijeg Gren Slema pošto je bio ubedljiv protiv Marina Čilića sa 3:0 (6:4, 6:4, 6:4).

Možda i lakše nego što se očekivalo Novak Đoković prošao je Marina Čilića u četvrtfinalu Vimbldona i posle nešto manje od dva sata došao do lake pobede. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Sva tri seta bila su gotovo preslikana, jer je uvek u ključnim momentima srpski teniser uspevao da sjajno riternira i dođe do brejkova.
Očigledno je da Hrvat leži našem teniseru, pošto je ovo 13. pobeda Đokovića nad Čilićem. Nole protivniku nije dozvolio nijednu brejk loptu na celom meču, što je dovoljan pokazatelj koliko je najbolji teniser sveta dominirao na današnjem meču.
U borbi za novo finale Đoković će igrati protiv pobednika duela Stan Vavrinka – Rišar Gaske, dok će drugi polufinalni par biti Rodžer Federer – Endi Mari.
The post VIMBLDON: Đoković ekspres lako prošao Čilića za polufinale! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako su hrvatski mediji videli "teror" Novaka nad Čilićem?

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2015

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković lakše nego što se očekivalo pobedio je Marina Čilića u četvrtfinalu Vimbldona. Hrvatski mediji razočarani su igrom svog najboljeg tenisera, ali su i složni u oceni da Marin danas nije imao šanse protiv dvostrukog šampiona najprestižnijeg turnira...

Nastavak na Vesti-online.com...

ZANIMLJIVO NOLETOVO POREĐENJE: Beker je isti kao Sale Đorđević!

Izvor: HotSport.rs, 09.Jul.2015, 00:06

Novak Đoković je u četvrtfinalu Vimbldona lako savladao hrvatskog tenisera Marina Čilića sa tri puta po 6:4 i zakazao polufinale sa Francuzem Rišarom Gaskeom. Posle meča je govorio o tom duelu, ali i o svom treneru Borisu Bekeru kojeg je uporedio sa selektorom košarkaške reprezentacije Srbije.. . Posle...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.