Uživo: Novak u derbiju traži finale turnira u Parizu, Đoković - Marej 1:0

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Novak u derbiju traži finale turnira u Parizu, Đoković - Marej 1:0

Novak Đoković igra polufinalni duel turnira u Parizu protiv Endija Mareja, a pohod ka tronu Bersija i derbi svetskog tenisa možete pratiti na Blicsport.rs!

Đoković je, zahvaljujući pobedom Raonića nad Federerom, sigurno i od ponedeljka na prvoj poziciji ATP liste, tako da sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve misli može da okrene ka osvajanju turnira u Parizu.

Nole i Endi su do sada odigrali 22 međusobna duela, a prvi reket sveta ima šest pobeda više, a da je srpski predstavnik u boljoj formi svakako govore tri trijumfa u 2014. godini od kojih je poslednji u Pekingu 6:3, 6:4.

Predstavnik Srbije je veoma lako došao do tri gem lopte pošto je Marej prilikom dve razmene izbacio lopticu pre osnovne linije, tako da je rezultat posle četiri minuta glasio 1:0.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Novak propustio dve brejk prilike u drugom gemu, Đoković - Marej 1:1

Izvor: Blic, 31.Okt.2014

Novak Đoković igra polufinalni duel turnira u Parizu protiv Endija Mareja, a pohod ka tronu Bersija i derbi svetskog tenisa možete pratiti na Blicsport.rs!..Đoković je, zahvaljujući pobedom Raonića nad Federerom, sigurno i od ponedeljka na prvoj poziciji ATP liste, tako da sada sve misli može...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.