Novak protiv Nilanda

Izvor: RTS, 27.Avg.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak protiv Nilanda

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u prvom kolu US Opena igraće protiv Irca Konora Nilanda, dok će na megdan Janku Tipsareviću Francuz Augustin Gense, odlučeno je danas pošto su okončane kvalifikacije.

Niland je trenutno 199. teniser sveta, Ganse je 149. na ATP listi i nikada ranije nisu se sastajali sa srpskim teniserima.

Još od ranije je poznato da će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Viktor Troicki igrati protiv Kolumbijca Alehandra Falje, rivalka Jeleni Janković biće Amerikanka Alison Riski, Ana Ivanović igraće protiv Ruskinje Ksenije Pervak, a Bojana Jovanovski sa višestrukom šampionkom Amerikankom Serenom Vilijams.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

US OPEN: Novak i Janko dobili rivale

Izvor: Mondo, 27.Avg.2011

Novak Đoković u prvom kolu US Opena igraće protiv Irca Konora Nilanda, dok će na megdan Janku Tipsareviću Francuz Augustin Gense.

Nastavak na Mondo...

US Open: Đoković igra protiv Nilanda, Tipsarević sa Genseom

Izvor: Blic, 27.Avg.2011

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u prvom kolu US Opena igraće protiv Irca Konora Nilanda, dok će na megdan Janku Tipsareviću Francuz Augustin Gense, odlučeno je nakon okončanih kvalifikacija za poslednji Grend slem turnir u sezoni...Niland je trenutno 199. teniser sveta, Ganse je 149. na ATP...

Nastavak na Blic...

US Open: Nole na Irca, Janko na Francuza, Bojana na Serenu

Izvor: Sportal.rs, 27.Avg.2011

Najbolji teniser planete, Novak Đoković, u prvom kolu US Opena igraće protiv Irca Konora Nilanda, dok će Janko Tipsarević odmeriti snage sa Francuzom Augustinom Ženseom, odlučeno je pošto su okončane kvalifikacije.

Nastavak na Sportal.rs...

ANA KAO TURISTA U NJUJORKU

Izvor: Kurir, 28.Avg.2011, 08:29

Uživa u Velikoj jabuci! Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da se raduje ponovnom dolasku u Njujork i da jedva čeka da iskoristi malo slobodnog vremena da obiđe jedan od najlepših gradova sveta...Uživa u Velikoj jabuci!..Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da se raduje ponovnom dolasku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.