Izvor: RTS, 07.Feb.2023, 10:24

U Orahovcu uništen mural sa likom Novaka Đokovića

U Orahovcu je noćas uništen mural sa likom najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Đokovića, saopštio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.
"Kurtijevi huligani noćas su uništili mural našem Novaku Đokoviću u Orahovcu", napisao je Petković na Tviteru.

Istakao je da kolika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << god da je mržnja ekstremista nikada neće moći da ponište uspehe srpskog šampiona i najboljeg tenisera sveta i njegovu ljubav prema Kosovu i Metohiji.
"Kad nemaju svoje, uništavaju tuđe!", istakao je Petković.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"KURTIJEVI HULIGANI UNIŠTAVAJU TUĐE JER NEMAJU SVOJE" Petković o vandalskom činu u Orahovcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2023

U Orahovcu je noćas uništen mural sa likom najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Đokovića, saopštio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković...Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković reagovao je nakon što je u Orahovcu uništen mural sa likom Novaka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Albanci uništili mural sa likom Novaka Đokovića u Orahovcu: “Kad nemaju svoje, uništavaju tuđe”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Feb.2023

Preko lika srpskog tenisera bačena je bela farba Nepoznati počinioci uništili su prethodne noći mural sa likom Novaka Đokovića u Orahovcu. Preko lika srpskog tenisera bačena je bela farba. Direktor kancelarije za KiM Petar Petković, oglasio se putem Tvitera povodom uništavanja murala i kao...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.