Stanković: Novak je najbolji srpski sportista svih vremena!

Izvor: S media, 02.Jul.2011, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Novak je najbolji srpski sportista svih vremena!

Kapiten srpske reprezentacije, Dejan Stanković, uputio je čestitke Novaku Đokoviću na plasmanu u finale Vimbldona i preuzimanje prvog mesta na ATP listi.

- Đoković je bez sumnje najbolji srpski sportsita svih vremena. Ubeđen sam da će pobediti Nadala u finalu, ali i da će dugo dugo vladati svetskim tenisom. Vreme vladavine Rodžera Federera >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i Rafaela Nadala je prošlost - siguran je Deki.

Svetske kladionice: Nadal favorit; srpske se slažu!

Novak zaludeo svet: Stigla čestitka i od Milana

Bata Mirković: Svi treba da se ugledamo na Novaka

Stanković otkriva da se često viđa sa Novakom u Italiji, kao i da njegovi saigreači vole i cene Đokovića iako je navijač Milana.

- Sada je lepo biti Srbin, gde god da živite u svetu. Novak i ja se viđamo kada je on u Italiji, dolazio je na naše utakmice, a mojim saigračima ne smeta činjenica da je navijač Milana - dodao je Stanković.

Iz tabora Interovog najvećeg rivala danas je stigla čestitka Đokoviću, o čemu se možete detaljnbije informisati OVDE.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.